sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sarja esittelyssä: Natural Code

Heissan!

Tässä postauksessa kerron hiukan suosimastani meikkisarjasta joka on Lumene Natural Code. Käytätkö samaa sarjaa?
Natural Code on tuotettu (suurimmilta osin) luonnonmukaisesti eivätkä ne sisällä parabeenejä lainkan / yhtä paljon kuin tavallisissa meikeisse on. Sarja sopii kaikille mutta erityisesti nuorille.

Natural Code Eye Dramatizer Silmämeikkikynä



Luontoystävällinen, puinen kynä pysyy helposti iskussa teroittimen avulla. Luo intensiivisen ja kainiin lopputuloksen. Ei sisällä silikonia, hajusteita, parabeeneja/muita säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai alkoholia. 1,1 g.

Natural Code Eye Dramatizer Trio Luomiväripaletti











Metallinhohtoiset sävyt takaavat onnistuneen bilelookin, samettisilla helmiäissävyillä saa luonnollisemman lopputuloksen.Tuote ei sisällä parabeeneja. 4,5 g.

Natural Code Eye Dramatizer Dual Booster Tuuheuttava Mascara

 










Täydellinen mascara arkikäyttöön!  Luonnollisen erotellut ripset ja paakuton lopputulos.Sopii myös bilemeikin tekemiseen tuuhean harjaspään vuoksi.  Sisältää suomalaista ratamoa. Tuote ei sisällä parabeeneja, hajusteita tai alkoholia. Sisältää 90 % luonnon raaka-aineita. 9 ml.

Natural Code Smile Booster Säväyttävä Huulivoide








Huulivoide tuubissa joka yhdistää huulivoiteen hoitavat ominaisuudet ja huulikiillon upeat värit. Helppo levittää. Mukava huulilla. Erinomainen tuote nuorille naisille, jotka haluavat huulien hoitotuotteen joka yhdistää huulikiillon ja huulivoiteen edut. Ei sisällä parabeeneja. Tuote sisältää suomalaista ratamoa ja huulia hoitavaa A- ja E- vitamiinia. 10 ml.

Natural Code Nail Styler Mini Kynsilakka











Katseet kääntävää kiiltoa kynsiin! Suoraan leikatut harjakset takaavat lakan tasaisen levittymisen ja mahdollistaa tarkan työskentelyn. Saatavana useita eri värejä . Ei sisällä formaldefydiä, tolueenia tai DBP:a (dibutylpthalate). 4,5ml.

Natural Code Skin Perfector Mattapuuteri
 









Mattapuuterilla saat luonnollisen mattapintaisen meikkaustuloksen. Sen hellävarainen koostumus ei tuki ihohuokosia ja antaa ihon hengittää. Mattapuuteri soveltuu täydellisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Mattapuuteri soveltuu erityisen hyvin nuorille naisille, jotka haluavat mattapintaisen ihon. Tuote ei sisällä talkkia eikä parabeeneja. 10g.

Natural Code Skin Perfector Mattameikkivoide





Lumene Natural Code Skin Perfector Mattameikkivoiteella saat luonnollisen virheettömän ja samettisen mattaihon. Mattameikkivoiteen peittävä koostumus häivyttää ihon virheet täydellisesti ja antaa kasvoille pehmeän, samettisen mattapinnan. 
Mattameikkivoide sopii täydellisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia. Natural Code Mattameikkivoide sopii erityisen hyvin alle 25 -vuotiaille nuorille naisille, jotka haluavat mattapintaisen meikkivoiteen ja hakevat siihen luonnollisesti peittävää ratkaisua. Tuote ei sisällä öljyä eikä parabeeneja. 30 ml.

Natural Code Erase It Poistoaine Voide











Kehitetty nuorelle iholle. Poistaa tehokkaasti pitkäkestoisen silmämeikin, ärsyttämättä herkkää silmänympärysihoa. Sisältää suomalaista ratamoa ja salisyylihappoa. Soveltuu myös huulimeikin poistoon. Erinomainen tuote nuorille kuluttajille, jotka arvostavat luonnollisuutta mutta joille näpytön elämä on #1!
Sopii kaikille ihotyypeille. Hellävarainen, voidemainen koostumus. Hajusteeton. 75 ml.

Tässä olikin tämä. Kuvat on kopioitu Natural Code 
Kommentteja, kiitos!
Kirjoittaja:Rebeca
 

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tos ihania meikkejä. En itse (vielä) käytä meikkejä, mutta tottahan toki huulikiiltoa tulee koulun kesäjuhliin laitettua...! Pojat tykkäsi...:/ Onko olemassa toisenlaisia meikkejä kun natural code, joka ei sisällä parabeenejä?

    VastaaPoista
  2. On olemassa muitakin meikkejä. Niitä esitellään luonnonkosmetiikka postauksessa joka ilmestyy tällä viikolla.

    VastaaPoista

Kommenttia tulemaan :D