tiistai 12. maaliskuuta 2013

Muotimaailman kuningatar

Tyra Banks
Esittelemme aina välillä teille muotialan konkareita. Kukahan kuvassa on? Ei näytä tutulta, mutta kuvassa on Tyra Banks. Hän on nimittäin käynyt kampaajalla tänä vuonna. Mitäs pidätte?

Tyra Lynne Banks syntynyt 4 joulukuuta 1973 Kaliforniassa. Hän on yhdysvaltalainen malli, televisio kasvo, talk show- juontaja, laulaja sekä näyttelijä.

Tyra Lyanne Banks on muotimaailman tunnetuimpia henkilöitä, eikä ihme; Tyra sai töitä mallitoimisto Eliteltä, Hänen kykynsä huomattiin ja hän pääsi catwalkeille mm. Pariisiin, Lontooseen, Milanoon ja Tokioon.
Vuonna 1997 hän voitti VH1:n tittelin "Vuoden huippumalli"
Vuonna 2005 Tyra lopetti työnsä catwalkeilla mutta teki vielä lehtien kansikuvia.
Tyra on aina ollut oma itsensä. Mallin hiustyyli on vaihdellut vaikka ja kuinka; on suoraa, kiharaa, punaista, ruskeaa ja raitaa. Tyra onkin aina ollut tyytyväinen omaan kehoonsa; hän on rikkonut Hollywoodin kauneusihanteita olemalla normaalipainoinen eikä nollakokoa. Tunnetuksi Tyra on tullut myös silikooni-implanttien vastustajana.

Jos Tyraa et ole edellisien asioiden kautta kuullut niin tästä hänet ainakin tunnetaan; Banks on juontanut, tuottanut ja juontanut Amerikan huippumalli haussa tosi TV-ohjelmaa. (Amerika`s Next Top Model.)
Tällä hetkellä menossa Suomessa on 15 kausi.


Kommennteja?

Kirjoittanut;
Rebeca 

2 kommenttia:

Kommenttia tulemaan :D